Alfabetet av sexleksaker

Jag vill inte ha bland de många namn, kategorier och konstiga enheter? Om du undrar vad som är visst leksak eller typ av leksak alfabet sexleksaker kommer att svara på alla dina frågor.

Anal dildo
Toy Glädje-Smidig Utredare
Anal dildo utformad speciellt för analnu användning som skiljer sig från en vanlig dildo. Oftast mindre skala och med tillsatt reljefastu eller kugličastu struktur för extra stimulering eller en förlängd bas.

Anal pärlor
Anal Fantasy – Pojkvän Pärlor anal beads
En av de mest populära leksakerna för detektion av analstimulering, analpärlor är en serie pellets med lika eller gradvis ökande diameter, vilket möjliggör detektering av nya, fantastiska sätt att stimuli under sex eller onani, förstärker du orgasmens intensitet vid klimaxens ögonblick.

Anal dildo
Anal Fantasy – Vibrerande Kurva
Såsom anal dildos och anal vibrator är speciellt utformad för analnu användning. Smalare de är, suženog toppen för enklare insertaciju och utökad bas som säkerställer att de stannar på plats. Piercing vibrationerna kommer att stimulera nervändar sfinkter och rektum under sex, förspel eller onani.

Ball Bår
Fantasi C-Ringz Stenhård Kuk Rör
Bollen stretcheri tillhör bondage redskap, de bär runt skrotuma och deras mål är att driva testiklarna ner eller separera dem.

Piska
X-Play – Master Piska, lila/svart
En piska är en typ av slaginstrument med en topp gjord av fleksibilnijeg material (såsom läder, konstläder, gummi, etc.) och är avsedd för mer erfarna användare.

Bunden band
Fetish Fantasy – Nöje Tapas, 9 m
En speciell typ av silvertejp som fastnar på sig själv, inte på huden, och tillåter mer komplex bondage.

Bullet vibrator
Onye Kenya – Leopard bullet vibrator
En av de mest populära sexleksaker bullet vibrator kännetecknas av små dimensioner, stor styrka och en hög nivå av konstiga överlappande färdigheter – från solospel till förspel, från forskning av erogena zoner till exakt stimulering klitoris till orgasm.

Butt Plug
Anal Fantasy – Silikon Butt Plug, en mini
Butt plug eller anal čepić är en av de mest populära analnih leksaker. Ofta har något minskat spetsen för att underlätta införandet, gradvis zadebljanje du igen minskat den del där de anus “hålla” och en utökad bas som säkerställer att kontakten stannar på plats. Populär för att ha på sig under sex eller onani hos kvinnor och män eftersom de ökar orgasmens intensitet.

Butt Plug / vibrator / dildo uppblåsbara
Sju Skapelser-Uppblåsbar Dildo
Butt plug eller dildo uppblåsbara populär bland fans av känslan av prestation som jag inte vill eller inte gillar känslan av penetration leksaker stor skala eller för dem som vill gradvis lägga till intensiteten av stimulering.

Kyskhet spela
CB 6000 kyskhet bur
Kyskhet leksaker tjänar onemogućavanju sexuell stimulans för bäraren, och kan vara i form av ett bälte, harnessa eller bur. De kan vara avsedda kratkotrajnom eller långvarig slitage, och deras mål är att orsaka sexuell frustration hur skulle öka intensiteten av stimulering efter att ha på sig.

Gröda
Fetisch Fantasy-Lite Hjärta Flapper
Crop eller ryttare piska är en typ av slaginstrument vars är den del som kommer i kontakt med huden, en mycket liten yta, därför hårdheten hos sparken som syftar till en liten del av huden och smärtan är mer intensiv.

Fördröjningsgeler
Pjur – Superhjälte serum, 20 ml
Fördröjningsgeler är preparat som minskar penisens känslighet och på så sätt möjliggör fördröjning av utlösning.

Dildo
Tantus – Max O2 Dildo
Dildo är en av de äldsta och mest populära leksakerna, den kommer i många färger, former och storlekar och det perfekta valet för fansen av penetration och känslan av prestation.

Tvåvägs / dubbel dildo
Fetish Fantasy Elite-tvåvägs dildo, 33 cm
Typ av en lång dildo där båda ändarna är utformade för penetration. Jag kan vara helt platt, som är ändarna av den avsedda gemensamma penetrationen, och de C-former, som kan användas i par och självständigt.

You may also like